:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Telšių futbolo klubas „Džiugas” šventė sezono uždarymą

telsiu-dziugas2Šiais metais įsteigta VšĮ „Telšių futbolo ateitis“ organizavo futbolo šventę už stadiono ribų. Gausus būrys verslo, politikos, žiniasklaidos, sporto atstovų, įstaigos auklėtinių tėveliai ir komandos nariai rinkosi į mūsų futbolo klubo FC „Džiugas“ pirmojo sezono uždarymo vakarą. Renginys buvo skirtas prisiminti Telšių futbolo metų įvykius, pasidžiaugti naujos įstaigos nuveiktais darbais, pasiektais rezultatais ir, žinoma, padėkoti visiems, kurie buvo šalia ir visokeriopai prisidėjo prie futbolo vystymo.

Vakaro svečiai buvo pasveikinti ir tapo pirmieji išgirdę Kęstučio Jablonskio FC „Džiugui“ sukurtą himną.

Apžvelgus metų įvykius prisiminta FC Džiugo“ organizuota pasaulio futbolo čempionato finalo tiesioginė transliacija Telšių amfiteatre bei surengtas totalizatoriaus konkursas internete, pirmoji tarptautinių varžybų praktika žaidžiant prieš Telšių rajono savivaldybės partnerių Basssum miestelio iš Vokietijos komandą, sėkmingas Telšių atstovavimas LFF II lygoje, dalyvavimas ir prizų dalijimas Telšių miesto šventėje bei kituose projektuose. Visi svečiai paskatinti aktyviau naudotis ir sekti įvykius sukurtame tinklapyje www.fcdziugas.lt.



Paminėti ir sėkmingi vaikų pasirodymai privačiuose turnyruose bei Lietuvos vaikų ir jaunių pirmenybėse.

Už ryžtą ir priimtą iššūkį persikelti į naują futbolo įstaigą, už atsakingą ir kantrų darbą su vaikais, VšĮ „Telšių futbolo ateitis“ direktorius Martynas Armalis padėkos raštus įteikė visiems dirbantiems futbolo treneriams: M. Šlutai, M. Skiočiui, A.Kveiniui, V. Vasiliauskui ir A.Štramaičiui.

Už padovanotą mokomąją futbolo treniruočių medžiagą ir partnerystės pradžią su Muncheno futbolo mokykla, padėkota joje dirbančiam, Vokietijoje gyvenančiam telšiečiui Gediminui Šiugždai.

Šventiškiausia renginio dalimi tapo - pagrindinės Telšių miesto komandos FC “Džiugas“ pagerbimas už iškovotą garbingą 2-ąją vietą Lietuvos futbolo federacijos (LFF) II lygos Vakarų zonos pirmenybėse. Pirmaisiais metais suburta komanda II lygoje sužaidė 16 varžybų, iš kurių tik 1-erios žaistos „namų“ aikštėje, iškovota 11 pergalių, 2 lygiosios, 3 pralaimėjimai. LFF taurėje sužaista 3-ejos varžybos, pasiektas III etapas.

Papildomai buvo apdovanoti vyriausias (R.Stankus) ir jauniausias (A.Rudokas) komandos žaidėjai, rezultatyviausias žaidėjas (E.Stonkus) bei ištikimiausi fanai ir pagalbininkai, visada buvę kartu.

Taip pat naujosios įstaigos veiklą ir FC „Džiugas“ suaugusiųjų komandą pasveikino LR seimo narys Valentinas Bukauskas, Telšių rajono savivaldybės administracijos direktorius Saulius Urbonas, Sporto tarybos pirmininkas Valdas Zykas, kurie palinkėjo sėkmės, kantrybės ir neblėstančios energijos ateityje. Visi pažadėjo prisidėti, kad tik sportas ir futbolas Telšiuose gyvuotų aukštame lygyje ir telšiečiai galėtų džiaugtis puikiai pasiekimais.

Sveikinimo žodį tardamas Telšių apskrities futbolo federacijos (TAFF) prezidentas Leonas Dunauskas, iš anksto pasiruošęs kaip dosnus Kalėdų senelis, apdovanojo ir pagrindinės komandos žaidėjus ir vakaro svečius. Niekas neliko nuskriaustas. Vakaro eigoje buvo surengta ir mini viktorinos, kurių metu svečiai galėjo laimėti firminių FC „Džiugas“ atributikos prizų. Paskutinėje oficialioje dalyje itin nuoširdžiai padėkota visiems 2014 m. įstaigos partneriams ir rėmėjams, Jiems taip pat įteikti padėkos raštai, o vakarui pratęsti visi pakviesti į Kęstučio Jablonskio ir grupės koncertą.

Kalbant, apie 2015 metų Įstaigos planus, kaip ir daugelis linkėjusių svečių, VšĮ „Telšių futbolo ateitis“ (FC „Džiugas“) direktorius Martynas Armalis, įžvelgė ir pristatė poreikį pagrindinei vyrų komandai būtinai dalyvauti LFF I lygoje, taip dovanojant Telšių miestui daugiau futbolo švenčių ir aukštesnį futbolo lygį, kuris skatintų jaunimą tobulėti ir atgaivintų norą lygiuotis į reprezentacinės komandos žaidėjus. Taip pat atkreipė dėmesį, kad pagaliau turint šiuolaikiškas futbolo aikštes ir geresnes treniruočių sąlygas numatoma skirti daugiau dėmesio vaikų treniruočių procesui ir metodikai bei Telšiuose organizuojama daugiau įvairių turnyrų tiek vaikams tiek mėgėjams rajono, respublikiniu ar tarptautiniu lygmeniu.

Eikime į pergales kartu!
www.fcdziugas.lt

 
Reklama
Reklama