:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Dar viena įtikinama futbolo komandos „Džiugo“ pergalė

futbolo-kamuolysRugpjūčio 21 gražų vakarą Mažeikiuose susitiko turnyrinės lentelės apačioje esanti vietos "Atmosfera" ir į pirmąją vietą galėjęs pakilti Telšių FC "Džiugas". Į rungtynes kaip ir buvo galima tikėtis susirinko pakankamai gausus „Džiugo“ gerbėjų būrys, verta paminėti - mūsų komanda, vis dar neturinti namų aikštės, Mažeikiuose žaidė šeimininkų statuse.

Pirmosiomis minutėmis mažeikiškiai aktyviai paspaudė "Džiugą", tačiau rimtų progų įmušti neturėjo. Žaidimui kiek nurimus ir „Džiugo“ vyrams pamažu perėmus iniciatyvą, po keleto nesėkmingų atakų pirmasis įvartis vis dėl to krito jau 20-tają minutę – aikštės krašte gavęs perdavimą ir šiek tiek priartėjęs į varžovų baudos aikštelę kaire koja tiksliai į artimąjį vartų kampą smūgiavo Vilius Lapeikis. Jau už 9min. pabėgęs vienas prieš vartininką antrąjį įvartį pridėjo ir E.Stonkus. Pirmasis kėlinys pasibaigė užtikrintu rezultatu 2:0.

Antrojo kėlinio pradžioje mūsų vyrams šiek tiek įsivėlus į chaotišką žaidimą, mažeikiečiai pabandė surengti keletą išpuolių, tačiau pastarieji didesnių problemų mūsų vartams nesukėlė. O galiausiai 58-tają minutę ilgai netylėjęs ir taip praktiškai gesindamas visas mažeikiečių viltisE.Stonkus vėl pridėjo įvartį (viso įmušęs 9, žaidėjas yra rezultatyviausias II lygos Vakarų zonos pirmenybėse). Po šio įvarčio „Džiugo“ gretose prasidėjo keitimai, o „Atmosferos“ futbolininkams sunkiai sekėsi rasti priešnuodžių tiek įveikiant „Džiugo“ gynybą, tiek stabdant mūsų atakas. 68 min. po puikaus T.Vyšniausko perdavimo į dešinį aikštės kraštą, ramiai susitvarkęs su kamuoliu,savo 3-ąjį įvartį sezone įmušė po keitimo į aikštę žengęs jaunasis A.Rudokas. Už 16 minučių varžovų triuškinimą užbaigė taip pat po keitimo pasirodęs D.Augustinavičius, kuris po pakelto kampinio galva tiksliai nukreipė kamuolį į vartus. Po šios pergalės „Džiugas“ pakilo į turnyrinės lentelės viršūnę, kur po lygiai taškų (22) dalinasi su Šiaulių „Juventa-99“ komanda. Tikimės šioje lentelės vietoje įsitvirtinsime ilgam.



„Džiugas“ 5:0 „Atmosfera“

Įvarčiai: 20 min. Vilius Lapeikis, 29 min., 58 min. Eimantas Stonkus, 68 min. Artūras Rudokas, 84 min. Deivydas Augustinavičius. Įspėjimų nebuvo.

Sekančiose rungtynėse bandysime įveikti Kelmės "Kražantę". Rungtynės numatytos 2014.08.29(penktadienį), 18:30 val. Mažeikių stadione. Pirmosiose rungtynėse Kelmėje laimėjome 2-0!

II-lygos-lentele paskutine

Laukiame visų palaikymo!!!

Telšių.info

 
Reklama
Reklama