:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Telšiuose lankėsi Lietuvos futbolo federacijos vadovai

telsiai-stadionasRugpjūčio 25 d. Telšiuose lankėsi Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas Julius Kvedaras ir generalinis direktorius Edvinas Eimontas.

Vizito metu svečiai susitiko su Telšių rajono savivaldybės atstovais, meru Vytautu Kleiva, jo pavaduotoju Petru Kuizinu, administracijos direktoriumi Sauliu Urbonu ir jo pavaduotojais Kęstučiu Anglicku bei Kęstučiu Gusarovu. Susitikime taip pat dalyvavo Telšių apskrities futbolo federacijos (TAFF) prezidentas Leonas Dunauskas, vaikų ir jaunimo bei masinio futbolo komiteto pirmininkas Vacys Butkus ir VšĮ „Telšių futbolo ateitis“ direktorius Martynas Armalis.

Susitikimo metu meras pasidžiaugė abipusiu bendradarbiavimu, kad tiek centrinio miesto stadiono, tiek dirbtinės dangos aikštės darbai vyksta sklandžiai ir bus abipusiai padarytas naudingas darbas. Meras taip pat paminėjo, kad iš Telšių sporto ir rekreacijos centro į naują įstaigą VšĮ ,,Telšių futbolo ateitis" išeina visi futbolo treneriai kartu su vaikų grupėmis, ir, kad futbolas Telšiuose išeis į kitus vandenys. Taip pat paminėjo, kad dirbtinės dangos aikštė bus įrengta jau šį rudenį, o centrinis stadionas 2015 m. vasarą.



LFF prezidentas pasidžiaugė, kad darbai juda į priekį ir pažadėjo, kad 2015 metų taurės finalas vyktų Telšiuose jei bus užbaigti visi darbai.

LFF generalinis direktorius savivaldybės atstovus patikino, kad dirbtinė danga tikrai bus ir yra jau gaminama dėka LFF prezidento Julio Kvedaro, nes šis projektas jau yra pasibaigęs 2014 m. ir sekantis etapas bus tik nuo 2016 metų, ir Telšiams šį danga bus suteikta avansu kuri atitiks UEFA 2 žvaigždučių aukščiausius standartus. Be šios dangos LFF suteiks visą įrangą jos prižiūrėjimui ir darbuotojo apmokymus.

Po šių diskusijų svečiai kartu su savivaldybės atstovais apsilankė centriniame stadione ir dirbtinės dangos aikštėje, kur apžiūrėjo kaip vyksta statybos darbai. LFF prezidentas apsilankymo metu pasidžiaugė, kad turės dar vieną stadioną kur galės vykti įvairios varžybos ir netgi futbolo stovyklos.

Telšių.info

telsiai-stadionas2

 
Reklama
Reklama