:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Reklama
Reklama

Naujųjų naktį Telšiuose išvengta nelaimių ir rimtesnių nusikaltimų

fejerverkaiPasitinkant Naujuosius metus, Žemaitijos sostinėje ir rajone piliečiai linksminosi gan ramiai – didesnių nelaimių ar nusikalstamų veikų išvengta. Tačiau, kaip ir šv. Kalėdų laikotarpiu, neblaivūs asmenys konfliktavo, smurtavo artimųjų atžvilgiu.

2014 m. gruodžio 31 d. (nuo 8.00 val.) – sausio 1 d. (iki 8.00 val.) Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaukė 39 pranešimų apie įvairius pažeidimus, nusikalstamas veikas. Pradėti 5 ikiteisminiai tyrimai, iš kurių 4 – dėl smurto artimoje aplinkoje, vienas – dėl dokumento suklastojimo. Nors eismo sąlygos nelepino, eismo įvykių, kuriuose nukentėtų žmonės, nebuvo. Išaiškinti 3 Kelių eismo taisyklių pažeidėjai, neblaivių vairuotojų nepasitaikė. Dėl neatsargaus elgesio su pirotechnikos priemonėmis, Regioninėje Telšių ligoninėje 24 metų telšiškiui diagnozuotas dešinės rankos plaštakos pirmo-antro laipsnio nudegimas.

Pastebima, kad gyventojai vieni kitiems rodo vis didesnę pagarbą, viešose vietose elgiasi draugiškai ir padoriai. Todėl vidurnaktį, masinio susibūrimo vietose, neužfiksuota pranešimų apie muštynes ar įvairias nusikalstamas veikas.



Telšių apskr. VPK informacija

 
Reklama
Reklama