:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Apklausa
Ar važiuojate į Klaipėdos valstybinį muzikinį teatrą
 
Reklama
Reklama

2014 metų „Auksinio fenikso“ apdovanojimas - Telšiuose!

auksinis-feliksasLapkričio 28 d., Lazdijų kultūros centre vyko iškilminga ceremonija, kurios metu buvo įteikti didžiausios šalies kultūrinės bendruomenės – Lietuvos kultūros centrų asociacijos apdovanojimai „Auksinis feniksas“.

„Auksiniai feniksai“ buvo teikiami „geriausiam metų kultūros centro vadovui“, „geriausiam metų kultūros ir meno kūrėjui“, „geriausiam metų kultūros centro partneriui“, „metų kultūros mecenatui ar rėmėjui“ ir „metų kultūros politikui“.

„Auksinis feniksas“ – tai svarbiausias ir vienas reikšmingiausių visos šalies apdovanojimų kultūros srityje. Šio apdovanojimo tikslas – pagerbti fizinius ar juridinius asmenis, svariausiai nusipelniusius šalies kultūros kūrimo, plėtros, perdavimo, saugojimui bei kultūros centrų sistemos vystymosi, tobulinimo ir viešinimo srityse.



„Auksiniu feniksu“, kaip „geriausiam metų kultūros centro partneriui“, buvo nominuota Žemaitijos šaulių 8-oji rinktinė. „Auksinį feniksą“ priėmė rinktinės vadas Julius Svirušis.

Iškilmingoje ceremonijoje dalyvavo ir rinktinės vadą sveikino Telšių rajono savivaldybės vicemeras Petras Kuizinas ir Telšių rajono kultūros centrų vadovai.

Telšių rajono savivaldybės administracijos informacija ir nuotraukos

Daugiau nuotraukų iš renginio >>

 

 
Reklama
Reklama