:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Apklausa
Ar važiuojate į Klaipėdos valstybinį muzikinį teatrą
 
Reklama
Reklama

Policijos pareigūnai gimnazistams suorganizavo pasišaudymą

2Telšių Žemaitės gimnazijoje vyko sveikatingumo diena „Judėk ir stiprėk“, kurios metu moksleiviai dalyvavo įvairiose estafetėse, ieškojo „lobio“, varžėsi sportinėse rungtyse, žaidė žaidimus. O, kad sveikatingumo diena būtų dar smagesnė ir įdomesnė, į svečius pas gimnazistus atvyko Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai bei atstovai iš „Visuomenės sveikatos biuro“.

Prieš prasidedant sportinėms rungtims, Žemaitės gimnazijos direktorius Žydrūnas Želnys gimnazistams ir mokyklos svečiams tarė sveikinimo žodį bei akcentavo tokio pobūdžio renginių svarbą.

Pirmadienio popietė moksleiviams pralėkė itin turiningai ir smagiai. Be to, kad gimnazijoje nevyko pamokos, vaikai turėjo galimybę sustiprinti savo fizinė būklę ir susirungti įvairiose rungtyse – į tolį mėtė batų raištelius, žaidė stalo tenisą, suko lankus, šokinėjo per šokdynę, žaidė kvadratą ir t.t... Didelį smagių emocijų pliūpsnį vaikams suteikė Telšių aps. VPK Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnai Marius Jonikas, Remigijus Skirius ir Vilma Kuzminskienė. Nepabūgę lauke spaudusio 15 laipsnių šaltuko, pareigūnai, atsivežę orinius šautuvus, surengė šaudymo varžybas „Taikliausias šaulys“ . Nugalėtoju tapo taikliausiai šaudęs Dovydas Beržinis, antrąją vietą užėmė Mantas Gofmanas, trečiąją – Rokas Vargalis. Merginų tarpe taikliausia šaule pripažinta Erika Vaitkutė.



Ne ką mažiau gimnazistus nustebino ir „Visuomenės sveikatos biuro“ atstovai Ernesta Mikutaitė, Mantas Karečka ir Asta Fabijonavičiūtė, kurie pristatė kūno sudėties analizatorių, atsivežė rūkančią lėlę, kurios pagalba buvo galima pastebėti rūkymo žalą organizmui. Moksleiviams juoko dozę suteikė ir girtumo akiniai, kuriuos daugelis panoro išbandyti.

Sveikatingumo dienos emocijas gimnazistams primins sausio 22-ąją vyksiantys nugalėtojų apdovanojimai.

Telšių aps. VPK informacija

 
Reklama
Reklama