:: Reklama portale
:: Redakcija

Klaipėdos įmonės
Orai Klaipedoje
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė
Dienos horoskopas | Sapno paaiškinimas

Reklama
Reklama

Ką ir kaip reiktų daryti, kad gautume kreditą internetu?

kreditasNorint gauti kreditą internetu pirmiausia reiktų prisiregistruoti Jūsų išsirinktos kreditavimo firmos tinklalapyje. Registracijos mokestis bus tik 0.01 LTL iš tos sąskaitos į kurią norite gauti paskolos sumą. Tuomet užpildykite kredito paraišką. Ir gaukite pinigus į savo sąskaitą. Beje, visa ši procedūra užtruks viso labo tik 15 minučių. Bent taip teigia patys paslaugos teikėjai. Susigundėte? Pameginkite. Juk tai tikrai greitas ir patogus būdas neišeinant iš namų gauti pinigelių kurių Jums šiuo metu prireikė.
Jums jau atsibodo gyventi nuomuojamame būste, iki gyvo kaulo isiėdė šeimininkų priekaištai apie vaikų apipaišytus tapetus, šuns apgriaužtus baldus, vos dieną veliau sumokėtus mokesčius. Gal vertėtų pagalvoti apie savo jaukų šeimos lizdelį, galbūt vertėtų pasiimti paskolą būstui. Čia jau Jums padės tik didieji Bankai. Norėdami pasinaudoti jų teikiamomis finansinėmis paslaugomis, o būtent pasiimant paskolą būstui, Jūs turėsite Bankui įkeisti savo perkamą nekilnojamą turtą. Taip pat turėsite būstą apdrausti tame pačiame Banke.

Sudarant kredito sutartį taip pat reikės sumokėti paskolos administravimo mokestį. Visos šios išlaidos į paskolos sumą neiskaičiuotos, jas Jums reikės sumokėti jau iš savo piniginės. Dar nepamirškite pradinės 15% įnašo sumos už perkamą būstą. Aišku, į visus Jums rūpimus klausimus atsakys Banko specialistai, į kuriuos Jūs ir turėsite kreiptis dėl paskolos suteikimo. Su juo Jūs galėsite aptarti ir įvertinti visas paskolos suteikimo, gavimo ir grąžinimo galimybes. Tad jeigu tvirtai apsisprendėte isigyti savo nuosavą būstą pirmiausiai kreipkitės į artimiausią Banko skyrių. Sėkmes!

Na o jeigu Jūs turite savo nuosavą būstą, bet Jums prireikė nemažos pinigų sumos. Gal tuomet pamėginkite pasinaudoti paskolos su užstatu variantu. Paskola su užstatu. Kas gi tai? Jei jau taip nutiko, kad isisukote į paskolų karuselę ir naujos vartojamosios paskolos Jums niekas neduoda, ši paskola kaip tik Jums. Jūs galite gauti paskolą užstate savo turimą nekilnojamą turtą. Tai vadinamas kreditas su turto įkeitimu. Tai viena iš labiausiai kreditorių vertinamų paskolų rūšių, kadangi laiku nesugražinus paskolos kreditoriui atiteks Jūsų ikeistas turtas - šiuo atveju būstas. Čia turtas atlieka garanto vaidmenį. Paprastai įkeičiant turtą paskolos prašymas visada patenkinamas, o ir palūkanos nustatomos mažesnės nei imant kitas paskolų rūšis. Tačiau ir rizika daug didesnė. Juk gyvenime nutinka nemažai nenumatytų dalykų, o ir Jūs gal ne taip gerai pasvėrėte visus už ir prieš, gal pervertinote savo jėgas, gal gautas lėšas investavote į verslą kuris žlugo. Tuomet su turimu turtu teks atsisveikinti. Jis pereis į kreditoriaus rankas. Na, net ir tokiu atveju nereikia nuleisti rankų. Reikia braukti brūkšnį po šiuo gyvenimo etapu ir eiti pirmyn. Tikėkimės Jums nenutiks šis pats blogiausias variantas ir Jūs sekmingai atiduosite savo pasiimtus kreditus.



Dar viena paskolos rūšis - tai lizingas

Lizingo būdu galite pirkti automobilius, gamybinius įrengimus, buitinę techniką. Taip pat vykti į poilsinę kelionę, pirkti bet kokias paslaugas išsimokėtinai. Tai tikrai puikus būdas isigyti norimą prekę dabar, o mokėti vėliau ir dalimis. O ir sąlygos tikrai visiems palankios.

- Įsigyjamos prekės suma turi būti ne mažesnė kaip 150 lt;
- Avansas 0 lt;
- Sutarties terminas nuo 6 iki 48 mėn;
- Įmanomas pirmos įmokos atidėjimas iki 6 mėn;
- Amžius nuo 20 iki 70 metų amžiaus;
- Pajamos nuo 800 lt;

Dabar belieka išsirinkti prekes ar paslaugas norimoje įstaigoje ir pasirašyti sutartį. Tam Jums prireiks asmens dokumento pvz. paso, asmens tapatybės kortelės, naujo pavyzdžio vairuotojo pažymėjimo. Tuomet su paslaugos teikėju aptarsite visas sąlygas, pasirašysite sutartį, kad sutinkate su pasiūlytomis sąlygomis ir pasižadate jas vykdyti. O tuomet norimas pirkinys jau Jūsų. Pirmą įmoką mokėsite jau po mėnesio.
Štai ir apžvelgėme visas papuliariausias kreditų rūšis. Jeigu pasvėrėte kredito paėmimo pliusus ir minusus, įvertinote savo galimybes, linkime Jums sėkmingai panaudoti paimtus kreditus ir atsakingai juos grąžinti.

 
Reklama
Reklama